Excellence in Web Performance
top
About Apica
spacer
More News
2014-02-26

Apica tar in 29,4 miljoner kronor i nytt kapital för USA-satsning

Svenska IT-företaget Apica vill öka takten på sin satsning i USA och tar nu in ytterligare kapital från de tre svenska riskkapitalbolagen Industrifonden, KTH Chalmers Capital och SEB Venture Capital..
2014-02-20

Ytterligare förstärkningar till snabbväxande Apica

Det svenska IT-företaget Apica, experter inom webbprestanda, fortsätter att expandera genom att växa med fem nya personer i februari. Giovanni Bogdan blir ny avdelningschef för Inside Sales på ...
2014-01-30

Snabbväxande Apica fortsätter att rekrytera

Det svenska IT-företaget Apica, experter inom webbprestanda, inleder det nya året med att rekrytera tre nya medarbetare.
2013-11-08

Apica lanserar ny version av lasttestportal för storskaliga prestandatester

Apica lanserar en ny version av den kraftfulla lasttestportalen Apica LoadTest Portal med ett nytt lasttestrekord på 29 GB/s syntetisk last.
2013-10-30

Halmstad vinner Allsvenskan – på nätet

Bäst på gräset är inte bäst på nätet. Allsvenskan i fotboll är nu avgjord, Malmö FF vinner följt av AIK, Halmstad och Öster slåss om kvalplatsen.
2013-08-27

Apicas VD Sven Hammar invald i styrelsen för Eurocloud Sweden

Sven Hammar, VD för det svenska IT-företaget Apica, har valts in som ny styrelsemedlem i EuroCloud Sweden, branschorganisationen för svenska molntjänstföretag. Apica är Nordens ledande företag inom...
2013-08-21

Webbexperterna Apica växer vidare med två nya medarbetare

Det svenska IT-företaget Apica,experter inom webbprestanda, har fått två nya medarbetare. Robert Berg är ny säljare för norra Europa och Isabelle Olsson är ny praktikant som innesäljare på Apica.
2013-05-17

Apica och Ve Interactive Nordic ingår ett strategiskt partnerskap

Apica System och Ve Interactive har tillsammans utvecklat en banbrytande teknik för att åskådliggöra försäljningsförluster online.
2013-03-19

Apica och op5 i nytt partnerskap för bättre tester och övervakning av interna IT-system

De båda svenska mjukvaruföretagen Apica och op5 har inlett ett samarbete enligt vilket de båda företagens teknologier kommer att integreras för bättre tester och övervakning av interna IT-system.
2013-03-07

Svenska webbplatser inte förberedda för IPv6 men väl anpassade för mobiler och surfplattor

Inför årets upplaga av Webbdagarna, Sveriges största event och mötesplats för alla som arbetar med digitala kanaler, utfördes en undersökning om det allmänna hälsotillståndet på svenska webbplatser.
spacer
Contact
-Sven Hammar
CEO, Apica
Website: www.apicasystem.com
Phone: +46735059068
Email: sven.hammar@apicasystem.com
bottom
120207